KEGUNAAN & KEBERKESANAN PRODUK TRANSFER FACTOR 4LIFE

Kegunaan & Keberkesanan Produk Transfer Factor 4Life
Kajian-kajian saintifik yang dijalankan hampir setiap hari menunjukkan punca sebenar penyakit adalah ketidakfungsian sistem imun. Para sainstis mendapati ketidakupayaan sistem imun bertindak ke atas serangan mikroorganisma atau memberi gerakbalas yang terlampau sebagai penyebabnya. Kajian juga menunjukkan pengunaan sebatian seperti transfer factor boleh meningkatkan keupayaan sistem imun. Penggunaan transfer factor boleh membantu sistem imun mengatasi penyakit dalam kategori berikut:

- Penyakit autoimun - Penyakit maglinan - Infeksi atau jangkitan virus - Infeksi atau jangkitan fungus atau kulat - Penyakit bakterial - Penyakit mikobakterial - Penyakit neurologikal

Kesemua produk utama 4Life Research Malaysia berasaskan transfer factor. Secara ringkas, disenaraikan kegunaan untuk 6 produk utama Transfer Factor 4Life:
Transfer Factor Advance: Mengimbangkan sistem imun yang terlampau aktif (over-active).
Antara penyakit kategori "over-reactive":
- Alahan
- Anemia
- Diabetes (Jenis 1)
- Gout
- Hepatitis
- Lelah
- Lupus (SLE)
- Migrain
- Penyakit Crohn
- Penyakit kulit
- Psoriasis
- Resdung
- Sakit sendi (RA)
- Skleroderma
- Sklerosis berganda
- Tiroid
- Dll.Transfer Factor PLUS : Memperkuatkan sistem imun yang lemah (under-active). Antara penyakit kategori "under-reactive"


- Demam - Denggi - Kanser - Ketumbuhan - Leukemia - Hepatitis - Masalah Infeksi (bakteria, kulat dan virus) - Hepatitis

Transfer Factor RioVida: Mengimbangkan sistem imun dan perlindungan antioksidan (over-active & oxidative stress) serta mengembalikan tenaga. Stres oksidatif merosakkan tisu, sel dan sistem tubuh. Dikaitkan dengan penyakit seperti:

- Artritis
- Diabetes
- Hipertensi
- Kanser
- Penyakit Alzheimer
- Penyakit jantung
- Penyakit Parkinson
- Strok
- Penyakit jantung

1 comments:PAK JUNAIDI said...


SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails